Boon

Concept

GOOD FOOD FOR THE MODERN MOOD

Cine suntem?

Suntem o echipă tânără, energică și orientată către client, cu peste 10 ani de experiență în organizarea de evenimente în restaurantul propriu din Otopeni. Brandul nostru de evenimente premium se numește La Seratta și, în toți acești ani, am învățat despre voi, clienții noștri, am aflat care vă sunt nevoile și preferințele.

După pregătiri minuțioase am lansat BOON, divizia de food delivery, din dorința de a vă oferi, la voi acasă, mâncarea bună pe care o servim la fiecare eveniment.

Pasiunea noastră este arta culinară, iar misiunea noastră este calitatea, pe care o veți regăsi în fiecare preparat.

Meniul nostru

Am creat un meniu variat, pentru a satisface preferințele culinare ale tuturor clienților noștri, fie că sunt clienți individuali sau o întreagă familie.

Folosim cele mai bune ingrediente, fără aditivi alimentari, pentru o mâncare cât mai sănătoasă. Preparatele pe care le includem în meniu sunt întotdeauna proaspete și pline de savoare.

În meniul nostru veți descoperi gustul BOON al mâncării tradiționale din copilarie, dar și aromele surprinzătoare ale unor preparate internaționale.

Suntem creativi și vom schimba meniul periodic, pentru a vă oferi noi preparate, sănătoase și apetisante, pregătite mereu cu aceeași atenție la detalii și respect față de voi, clienții noștri.

Pentru familii sau grupuri mai mari de persoane am gândit și varianta de ambalare în cantitate mai mare, pe care o denumim “family pack” si al cărei preț conține un discount de până la 10%. Acestea pot fi livrate doar cu precomandă de minimum 4 ore.

Comunitatea BOON

În urma creării unui cont de client pe site, veți deveni membri ai comunității BOON și veți avea mai multe beneficii sub formă de puncte de fidelitate, care se vor acumula în contul Dvs. de client:

– La crearea contului de client veți primi cadou 5 puncte.

– La fiecare comandă plasată online, veți primi înapoi 5% din valoarea comenzii.

– Cu ocazia zilei de naștere completată în cont veți primi cadou 10 puncte.

Punctele pot fi folosite oricând pentru a plăti total/parțial comenzile ulterioare.

Meniu personalizat pentru petreceri private

Dacă organizați o petrecere privată, avem toată deschiderea să creăm împreună meniuri complete, personalizate, potrivite pentru fiecare tip de eveniment în parte. Echipa noastră vă va consilia, astfel încât să alegeți preparatele potrivite și cantitățile optime pentru tipul Dvs. de eveniment.

Siguranță

Tratăm cu maximă seriozitate și responsabilitate siguranța clienților noștri și respectăm cu strictețe regulile și normele stabilite de autoritățile abilitate, pentru ca toate preparatele sa fie pregătite și livrate în cele mai bune condiții.

Transportul produselor se face doar cu mașinile proprii. Recipientele de livrare sunt manipulate doar de personalul propriu, care poartă permanent măști de protecție.

De asemenea, pentru a evita contactul cu bani cash, încurajăm plata cu cardul, fie online sau la momentul livrării.